GH-vast


zeer onderscheidend op het gebied van gevelelementen

 

Het concept

Het GH-Vast onderscheidt zich zowel op esthetisch, kwalitatief als innovatief gebied. Met de GH-productlijn geeft De Kock van Gelder antwoord op alle actuele vragen met betrekking tot het milieu, functionaliteit, inbraakwering en onderhoud. Maar ook aan de vormgeving en esthetische toepasbaarheid is veel aandacht geschonken. GH geeft de ontwerper dan ook nieuwe, exclusieve mogelijkheden in het gebruik van vorm en kleur. De specifieke detaillering en de combinatie van glas en hout geeft de producten een geheel eigen identiteit. Het hardglazen buitenblad van het isolatieglas loopt door over het hout van het basiselement en beschermt hiermee de verbindingen.

 

De vorm

Ieder gebouw, gesitueerd in een specifieke omgeving, vraagt om een eigen architectuur, een eigen karakter in relatie tot die omgeving. Een karakter moet gevormd worden. De GH-producten kunnen deze vorm mede gestalte geven. Door de neutrale, maar exclusieve vormgeving, zijn GH-producten op vele manieren creatief toepasbaar. Wie een GH-element goed bekijkt ziet eerst het strakke oppervlak van de doorlopende glaspartij. Door het geringe contrast van het achterliggende basiselement is het mogelijk om verrassende nuances aan te brengen. De GH-producten kunnen zodoende een gebouw een bijzonder eigentijds karakter geven, maar kunnen tevens zorgdragen voor een meer traditionele invulling van de gevel. Creatief gezien bieden GH-producten dus een veelheid van mogelijkheden.

 

De uitvoering

GH-vast wordt geleverd als compleet gevelelement, uitgevoerd volgens het stelkozijnprincipe. In de ruwbouw wordt een stelkozijn opgenomen en in een latere bouwfase wordt het com-plete gevelelement in één keer in de sparing gemonteerd.

Voor meer informatie klik hier


© omgevingsvergunning.com 2008-2009 | opmerkingen: mail naar Edwin Kort | lees hier de disclaimer | adverteren | help mee!